Flag, flag og atter flag

image

Jeg startede med at hæklede en sommerdag ved stranden for 4 år siden. Hvor en veninde og jeg sad ved stranden og passede børn. Hun hev nål og tråd frem og sådan startede det hele. Det har som hos alle andre været en proces og min mands ansigtsudtryk over mine hækle produkter har gradningen ændret sig fra 😱😬🙂😀😍

… Og ja nu er vi landet der, hvor han tror alt kan hækles. Hans senest bestilling var en beskytter til garagen, så bagsmækken ikke åbner op i taget (stor bil, lille garage). Så svaret er nej, ikke alt kan hækles

Men nu da vores mindste er på vej ind på sit eget værelse og indretningsprocessen så småt er i gang, så skal en flagranke selvfølgelig forsøges. Jeg ved der findes mange opskrifter, men jeg synes nu alligevel at min adskiller sig lidt. Manden blev så glad for resultatet at han bestilte en til barnevognen også.

image image

Jeg har valgt at der ikke skulle clips i barnevognskæden, da jeg endnu ikke har fundet nogle som ikke ruster og fordi jeg ønsker at man skal kunne tage kæden af og vaske den. Derfor har jeg i stedet hæklet to lykker for enden og været i barnets legetøjskasse og hente to børnedimser til at hænge legetøj i. De kan nemt tages af, laver ingen mærker og ruster ikke.

En legetøjsdims:

image

De farver jeg har fundet er ikke helt optimale til mit garn-farve-valg.Så jeg må på jagt efter nogle, men jeg mener at have set en pose i fætter br med 6 stk i til 30 kr, så der vil jeg starte min søgning. Opskrift på barnevognskæde og flagranke kommer snarest.